Smyykntr Merhaba kızlar emzirirken diyet yapıp kilo verdiniz mi nelere dikkat ettiniz kaç kilo verdiniz doğum sonrası
ard_ary_1308 Smyykntr -20 kilo verdim diyetisyen eşliğinde sütümde azalma olmadı aksine çoğalma oldu .. ama bebeğim 6 aylıkken başladım .. siz doğum yapalı ne kadar oldu ?
N_argizz Smyykntr Emzırdıgım icin kilom cok dushtu diyet yaptirmiyorum sutu kesmek istiyorum ama nasil yapacagimi bilemiyorum 🥲
gokturkasli Smyykntr bol su ic araogunune yanins. Meyve,badem,yesillik,yogurt gibi seyler ekle bademle beraber rezene icebilirsin
Pateteslimanti Emziriyorsanız diyete hiç gerek yok bence ben eski kilomunda altına düştüm ve kilo alamıyorum emzirin bol bol
Smyykntr Pateteslimanti bende emziriyorum ama aksine kilo almaya başladım kendimi frenlemem gerekiyor sütümde etkilenir diye korkuyorum
Ebrarsaremm Smyykntr bende korkuyorum çok sıkı diyet yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum makarna pilav ve ekmek tüketmiyorum bol bol su içiyorum ve yeşillik falan yiyorum sebze yemekleri yapıyorum 2 hafta oldu değişikler sezmeye başladım ama tartilmadim daha
Pateteslimanti Smyykntr bünyeyle alakalıdır heralde diyetisyenle verseniz sanki daha iyi olur sütünüzü azaltmadan uygun program yazabilir
Ebrarsaremm Emzirirken insan çok acikiyo sürekli birşeyler yeme isteği geliyo kendimi frenlemek çok zor oluyo ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum