Bebee Kızlar tarhana çorbam var Göğüs çıkarttım ama hangi yemek yapacağıma karar veremedim fırında tavuklu patates istemiyorum Birde pilav yapıcam Sizler neler yapıyorsunuz?
TheBaby Bebee Bende ne yapayım diye düşünüyordum. Mantıklı bende göğüs çıkarayım haşlayayım. Sonra biraz tereyağında kavurayım. Dürümün içine tavuk kornişon turşu domates ketçap yanına ayrannn ohhh misss tek çeşit ama doyurucu. Bugün canım çeşit yapmak istemiyır hiç
Ucansupurge Bebee Balkabagi corbasi ve kapuska yapacagim 😁 Ne alaka deme valla gina geldi taze fasulye, bamya, patlicandan artik kis gelsin kış 🙋♀️🤣
Bebee TheBaby oh şimdiden eline Sağlık 🌸 Çökertme kebabı yapayım dedim bebeğim huzsuz akşama bırakamam dedim uyurken yapıyım çıksın aradan
Bebee Ezonunannesi2012 Şimdi yapsm bi anlamı kalmıyor akşamda yapamam dedim bebiş uyurken yapayım çıksın aradan işte 🤷🏻♀️
Bebee Ucansupurge kapuskaa Oo hiç sevmem 😅 ay sorma hergün yemek derdi bitmiyor Kahvaltı her gün aynı yiyoruz sorun yok akşam yemekleri gına geldi ahshdhdh
uykusuzanne__ Bebee Çıtır tavuk yapa bilirsiniz çok güzel oluyor soslayıp bekletiyorsunuz sonra unla kızartıyorsunuz Bende dolma biber yapıcam yanına daha ne yapıcamı bilmiyom
Ucansupurge Bebee shdjaj bayilirim 🤣 eşime bamya bama kapuska aksama🤤 Gercekten oyle sabah sıkmıyor da aksam hep ayni seyler yemek istemiyorum artik
Synmannesi Bebee öncelikle afiyet ile yersiniz inşallah bende yaprak sarması yapayım diyorum dünde türlü makarna yoğurt yaptım sarma salata yapayım diyorum
Deletedmom_75 Bebee tavuk sotesini simdo yapabilirsiniz besamelinide yiyeceginiz zaman yapip firina surersiniz