annedemir Aşıyı eczaneden kendi alan var mı? İlk dozu bexero yaptırdık özel hastanede, şimdi 2.dozu eczaneden biz alıcaz bir şey değişiyor mu acaba? Farklı görüşe sahip eczacılar var bir yanlışlık olmasın
Mree annedemir ben sadece bir kere rotayı eczaneden almak durumunda kalmıştım sağlık ocağı biz yapamayız hastaneye gitmesi lazım dedi özel aşı olduğundan onlarında takvimlerinde olmamasından dolayı yapamıyorlarmış hastaneye gittiğimizde de bir doktor normalde dışardan aşı kabul etmiyoruz demişti yine de yapmıştı ondan sonra da bir daha eczaneden almadım aşısını. Bence kendi doktoruna yaptırcaksanız gerek yok ama sağlık ocağına yaptırcam derseniz de ilk bi sağlık ocağındakilerle görüşün sonra boşuna almış olmayın
25bby annedemir bende özelde yaptırdım ilk dozunu sormadım sağlık ocağına yaparlar mı diye şimdi sorucam bakalım yaparız derse almayı düşünüyorum bende aşının fiyatı ne kadar 1700 tl mi ? Bilen varmı öyleyse zaten özelde de 1700 yapıyorlar gerek varmı bilemedim
annedemir BynBird saglik ocagi normalde yapmiyormus özel asi oldugu icin. eczaneden kendimiz alip rica ustune yaptiracagiz da marka doz vs degisiyor mu bilemedim
BynBird annedemir kendileri yapmıyorlar açıyı eczaneden alıyosunuz götürüyosunuz onlar yapıyor özelde sadece ücret ödüyosunuz 2. Dozu geçen hafta yaptırdık biz eczaneden alıp doz farkı fln olmuyor 1700 TL ücreti
Mercosey annedemir ilk doz hangi marka ise ikinci de o olmalı ama beksero zaten tek çeşit başka muadili yok. Aile hekimliğinde yaptırabilirsiniz ama öncesinde aile hekiminiz çocuğu bir muayene etmeli.
Mercosey annedemir aynı aşı evet. Tek 1 aşı var beksero 2.-3. Doz diye eczaneye belirtmenize gerek yok.