Busra986532 Mehmethan06 86.5 ile doğum yaptım doğumdan hemn sonra 78e düştüm. O hafta. Sonra bebeğim 6 aylık olunca diyete başladım 71 e düştüm hedefim 67 ama zor oluyor. 1 hafta sebze diper hafta protein diyetim var ekmek hiç yok. 10 güne bir sebze diyetim denk gelince 3 gün kabak diyeti yapıyorum sabahları filtire kahve ve yulaf yiyyorum öğle akşam menüm neyse onu. Çok güzel kilo verdiriyor kabak diyeti youtubede var
leyla23 Mehmethan06 70le doğum yaptım 1 haftada 59a düştüm ama hafiften göbeğim duruyor, yağ gibi değilde böyle fazla deriler toplanmış gibi duruyor, gitmiyorlar
SelimZeynep Mehmethan06 ilk doğumumda hemen gitmişti göbek kilo ne varsa ama ikincide göbek kaldı ya niye oldu anlamadım halbuki ikincide daha özenli korse filan kullandım bir yıl oldu ama hala hafif kilo ve göbeğim var oğlum emmedi belkide ondandr
Snmz- Mehmethan06 Hiç bir şey yapmadım. Kendi kendine gitti 2 ayda. Ama göbeğim duruyor hala. sürekli göbek hareketleri yapmak lazım her gün istikrarlı bir şekilde.
arifahsencesur Kilolar nasıl gidiyor anlamıyorum ya benim kiler kalıcı olarak geldi sanırım bana hamile iken bulantıdan ögürmekten hiç kilo almadım doğumdan sonra kilo aldım göbeğim gitmedi daha doğrusu korse kullandığım halde 🙁🙁
-Beliss Mehmethan06 normal dogum degil sezaryan yaptim 48le hamile kaldim 68le doguma girdim 2ay icinde 20kilo geri verip eski kiloma dustum diyette yapmadim🤷🏼♀️ genetik sanirim benimki