BurcuKucuk Merhaba sevgili anneler. Bugün oğlumun arkadaşını ve annesini çaya çağırmak istiyorum ve ilk kez gelecekler. Çaya çağırayım diyorum ama çayın yanına hemen yapabileceğim ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.
Deletedmom_106 BurcuKucuk ben 40 dk da hazır profiterol yapıyorum şu kutulu olanlardan .. çayın kahvenin yanına çok güzel olur 😄
Karpuzlufistiksarma BurcuKucuk hemen hazır çat kapı gelen misafire yaptığım en kolay şeyler Patates kek :) ( tuzlu oluyor) Normal cevizli yada limonlu kek Kısır Patatesli kek yapın 3-4 adet orta boy patates küp şekilde doğra sonra soğanları rendeleyin hamura at karıştır fırına ver hamur için 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt kabarma tozu sıvı olacak göz karatı un
BurcuKucuk uykusuzanne__ çok teşekkür ederim o zaman bir kek yapayım yanına poğaça bir de kısır yeter dimi 🙈
BurcuKucuk Deletedmom_106 aaa onu ben de alıp yapmıştım birkaç kere çok güzel oluyor hiç aklıma da gelmemişti
Deletedmom_106 BurcuKucuk ilk kremayı yapın buzluğa atın. Sonra hamuru . Küçük küçük yapınca içi de hamur kalmıyor. Fırın kapağını hiç açmayın . Piştikten sonra hemen fırını açmayın. Hamur soğuduktan sonra içine bol bol basın kremayı. . Dolaba atın tam soğuduktan sonra çikolata sosunu da soğuk dökün harika bisey oluyo 😂neden bu kadar detay verdim bilmiyorum
BurcuKucuk uykusuzanne__ Allah razı olsun 🌺 son anda karar verince menü seçmekte zorlanıyorum süre olunca uzun uzun düşünüp karar veriyorum 🤣
BurcuKucuk uykusuzanne__ evet biraz zor oluyor bir de her yere tırmanıyor atlıyor dolapların üstünden
BurcuKucuk Deletedmom_106 ben büyük yapıyordum hep bir tık hamur kalıyordu demek ki büyük olduğu içinmiş 🤣
BurcuKucuk Karpuzlufistiksarma bu tarifi mutlaka deneyeceğim severim böyle tuzlu şeyleri🙈 çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Deletedmom_106 BurcuKucuk evet ben içini açıp içinde yumuşaklık varsa onuda alıyorum çıtır çıtır oluyo