tuklc biberon kullanan bir bebekse meme reddi olur birde meme istemediği halde zorlarsan ondan da meme reddi olur emzik ve biberonu bu dönem için birakmani tavsiye ederim eğer mama meme şeklinde besleniyorsa en azından biberonu hangi marka akışı az olan tavsiyem lansihon marka al meme reddi yapmaz bebeğin memeyi istemediği zaman asla zorlama emzik bu surecte istersen verme en azından geceme kadar çünkü tokluk hissi yapıyor ve bu dönemde plastiğe alışıp memeyi istememesi durumunu yaşayabilirsin göğüs ucu silikon ile emzirmeyi dene meme tuttuğu zaman aktif emdiği zaman silikonu seri çıkart geri ver uyurken ver Los ortamda teklif et istemiyor mu hemen tamam annecim de kapat yarum saat sonra tekrar dene bu süreçte sağım yapmayı ihmal etme göğsün boşalmazsa süt uretimi yavaşlatabilir yada mastıt olabilirsin diğer bir tavsiyem bebeğinle bu durum geçene kafar bol bol temas duşa girin birlikte ben öyle yaptım 12 gün meme reddi yaşadım son 4 gün denedim işe yaradı ama benim yaptığım en büyük hata bebeğimi zorla emzirmem oldu daha da işler sarpa sardı teklif var ısrar yok bu durumu en kolay şekilde atlatmaniz dileğiyle ❤️