Ecekusu Kızlar vücudum da doğumdan sonra et beni çıktı bir tanesi kalçamda baya büyük birtanesi de yüzümde o çok küçük ama yüzümde olması çok rahatsız ediyor beni doğumdan sonra etbeni vücudunda çıkan oldu mu ya da varsa da aldıran doğal yöntemler kullanan
Derya-Anne Ecekusu benim boynumda 1 tane normal benim vardı oğluma hamileyken büyüdü et benine döndü ve gırtlağımda bir sürü et beni çıktı ufak ufak ve terledigim zamanlar aşırı derecede kaşınıyor bazıları kendiliğinden düşüyor bazıları daha 2 senedir duruyo
aysmom1 Ecekusu ben hamileyken boynumda çıkmıştı ve doğumdan sonra iyice büyüdü. Birkaç gün önce aldırmak için randevu alacaktım sabah bir kalktım kendiliğinden kopmak üzereydi, parmağımın ucuyla bakarken düştü kendiliğinden
Annemioldum Ecekusu cildiyeye sormuştum bende hamileyken oldu napacağız diye. Çok normal , bebek büyümeye çalışırken vücutta böyle büyümeler. Kışın gel yakalım çok basit dedi
Busra986532 Ecekusu hastanede bişe sıkıyorlar sonra düşüyor doğal yöntrm bilmiyorum karbonat demişlerdi çevrem ama denemedim
aysuemre Benimde hem kolumda hem boynumda çıktı küçüktü hamileliğimde doğumdan sonra birazdaha büyüdü