Uummrraann bizde nerdeyse 1 buçuk aylıkken başlamıştık bu şekere ..canım ben bu şekeri havanda iyice ezdim un haline getirdim üzerine 3 yemek kaşığı su koydum eridikten sonra kızıma ilk günlerde 1 çay kaşığı veriyordum kızıma çok iyi geldi, sonra 2 çay kaşığı verdim bi sabah bi akşam olmak üzere, kızım nerdeyse 1 hafta boyunca tüm rahatsızlıktan uzak bir şekilde çok iyi olmuştu hatta gaz damlasını kullanmayı bile bırakacak duruma gelmiştim o derece, bi süre sonra etki etmedi çünkü ben 2.defa hazirladigim bu şekerli suyu çok sıvı yapmıştım şimdi tekrardan hazırladım ve şeker oranını arttırdım suyu yine 3 yemek kaşığı kullanıyorum .. sende 3 yemek kaşığı su dök bi saklama kabına üzerine tatlı olacak kadar şeker at çünkü az koyunca etki etmiyor su içmiş gibi oluyor canım bir de şunu söyleyeyim saklama kabına koyduğun bu şekerli su bebeğe vereceğin zaman sıcak olsun, sıcak derken evde petek varsa saklama kabini onun üstüne koy orda kalsın soğuk olunca ağzından dökebiliyor veya soğuk olunca gaz bile yapıyor ben kendim bu 3 haftada bunu öğrendim sana da soyleyim dedim