BtlSare Kızlar sizce normal mi ? Bebekler ne zaman emekler, dönüyor evin içinde tür atiyoe resmen ama emekleme yok
Esssa4161 BtlSare benimki de o aylarda emeklemiyordu tam 10 aylık olduğu gün birden emeklemeye başladı.Çok takılmayın bence zamanı gelince kendileri yapıyor
Arensmoms BtlSare bence normal benim oğlumda geç süründü 11 aylık oldu 3 hafta önce dizlerinin üzerinde emeklemeye başladı. Emeklemek bir büyüme basamagı olarak geçmiyor zaten.
bunemeselaa BtlSare 14 aylık hala emeklemiyor 🤣 doktoru emeklemek zorunda değil gelişim basamağı değil demişti emeklemek, sürünüyor sıralıyor ama emeklemiyor hala. Mesela bende hiç emeklememişim,14 aylıkken yürümüşüm direk.
Ahhannelik BtlSare benim kızımda 7 aylık 5 buçuk aylıkken sürünmeye başladı emekleme pozisyonuna geliyor ama emeklemiyor dün kuzeni oynatiyordu bı anda emeklemeye başladı çok sevindik bugün eve geldik yine emeklemiyor sürünüyor 🙄🤣
Merveeofs Kızım hiç emeklemeden 12 aylıkken yürüdü. Şu an 13 aylık hâlâ emekleme hareketini yapamıyor
elifzumra0760 Normal Allah emir verildiği zaman yapar merak etme benimki bugün 8 ay beş günlük 7 ay 25. Gün emekledi oğlum hiç emeklemeden yürümüştü hepsini yapsın istiyoruz heyecanlanıyoruz ama daha şimdiden bebekliğini özlüyorum karnımdaki kıpırtısını özlüyorum çok çabuk büyüyorlar🥰
Mavili-mavilimorcicek BtlSare İlk çocuğum oğlum emeklemeden yürüdü şimdi kızım var 14 aylık 11 aylıkken emekledi.Zamani vardır henüz erken.
Fgday BtlSare 12 aylik bebegim hic emeklemedi suan yürüyor icini ferah tut bisey olmazz her cocuk emeklicek diye birşey yok ☺️
umutunannesiiii BtlSare bebekler emeklemeyebilir direk yürüyen var ama zaten sizinki daha baya küçük benimki 9 aylık emekledi 13 aylık tam yürümeye başladı her bebek farklı tabiki
AviL06 BtlSare öncelikle emeklemek gelişim basamağında bulunmuyor içiniz rahat olsun.. bunun belli bir zamanı yok bebekten bebeğe değişir başka bebeklerle de kıyaslamamak gerekir 🥰 9 buçuk aylık olduk. Biraz popo üstünde minik ilerlemeler yapıyor ama henüz kesfedemedi 🤭 koltuğa dayayınca uzun süre ayak üstünde kalıyor şimdilik ☺️ kimi bebek 7. Ayda kimi bebek 15. Ayda emekliyor 🌹
Melis22 BtlSare benim kızım 8,5 aylıkken emekledi dediğiniz gibi döne döne heryere gidiyordu sonra birden emekledi ayrıca çoğu bebek emeklemesene yürüyor annesi endişelenme vakti vardır ☺️
_The_ANA_ BtlSare Benimki emekliyordu. Ama emeklemek zaten bir gelişim basamağı değil. O sebeple kafanıza hiç takmayın Kimi bebek hiç emeklemeden yürür Kimisi uzun süre emekler
Havvaana BtlSare 7ay25 gün hala emeklemiyor çalıştırırken sürekli yan döne döne ileri geri gidiyor ama bence sıkıntı yok her çocuğun gelişimi farklı bazısı hiç emeklemeden yürüye de biliyor o yüzden bebeğinizin kendini hazır etmesini bekleyin ama bu süreçte sadece çalışmalarla çok sıkmadan yormadan destekleyin
Simaykck BtlSare Canım korkacak birşey yok her çocuk emeklemez benim kızım hiç emeklemeden yürüdü 10 aylıktı belki sizinkide öyle olur biz 7 aylıkken yürüteç aldık onunda desteği oldu bize kızım koltuklara tutunmaya başladı hiç yerlerde sürünmedi zaten sürünsünde istemiyordum iyi oldu sonra orta sehpa koltuk arasında gitti geldi babasıyla karşı karşıya geçip yürüttük çok şükür erkenden yürüdük inşallah sizinde öyle olur🤲