Meselahakli Kızlar oğlum.19 aylık oneri üzerine aldım damla şeklinde olanı ve yikanmamis koyun yünü Yastık bu ayda nasıl kullanıyor sırtına sürün üzerine yun kapayın dediler kac damla ve seyretilevek mi oksuruk kesmek amaçlı
PeekaBoo_ Meselahakli alerji yapabiliyor önce parmağınızla çok az bileğine sürün sabahtan akşama kadar bekleyin eğer bir şey olmazsa kullanırsınız. Yağı nasıl kullanılıyor bilmiyorum sadece alerji konusunda uyarmak istedim. Şifa olsun inşaAllah🌸
tubasd Meselahakli yağının kullanımını bilmiyorum yağı olduğunu ilk defa duydum tane olarak alıp kullandım interntten bir araştırın isterseniz yada aldığınız yere sorun geçmiş olsun. Çörek otu yağı varsa ve daha önce allerjisi olup olmadığına baktiysabiz bu gece onu kullanin ama allerji yapabilir eğer ilkdefa kullanacaksaniz dikkatli olun çörek otu benjm cocugumda allerji yapıyor kırmızı yapıyor vücudunu
Meselahakli PeekaBoo_ bu gece kullanmak istedim öksürüğü için dün eline biraz sürdük kargodan gelince merak etti diye birsey olmadı zeytinyağ ile seyreltsem birsey olmaz sanırım
PeekaBoo_ Meselahakli ne desem yalan olur şimdi ben bir şey olmaz derim çocuğa bir şey olur Allah korusun onun mesuliyetini alamam ama internetten bir bakın isterseniz kullanımına