muzicelerim2 16 aylık kızım var gece uyaniyor meme emip uyuyor bende artık çok yıpranıyorum gündüz yorul gece uyan hani ayakta sallayınca uyusa onuda bıraktı biberonla ne su ne başka bişey içer gece nefret ediyor ne yapacağım
Miraymom_ muzicelerim2 aaa bian ben yazdım sandım.. o kadar aynıyız ki 6 aylık olduk memeden başka biyerde uyumuyor uyanınca gece mecbur uykusu açılmasın diye meme veriyorum bazen saat başı uyanıyor bazen 1 saat içinde 2 kere ..çözüm bulamadım ayakta sallama beşikte sallama vs mümkün değil uyumuyor zaten biberon emzik vs güc almadı Allah bize hiç versin ne diyeyim 🤭🫣🙄🙄🙄
DidemmArass Şuan buraya girme sebebim ya 😔çıldırmak üzereyim aşırı memeye düştü gece belki 20 defa uyanıyor ağlayarak delirmeme ramak kaldı. İnsan böyle olunca hep bir kuşku oluyor içinde.Aklımı yemek üzereyim.
Neslihali çare arayan biri olarak ben de bundan muzdaribim. Neden bilmiyorum sürekli uyanıyor, bazen çok zorluyor
Hgmoms Biz de 7 aylık olacağız, artık gece sürekli uyanmalara başladık, emip tekrar uyuyoruz, düzenimiz alt üst oldu :(
Lalinn 😂😂sakin olun hanımlar gece uyanmasa deliksiz uyusa bişey mi oldu diye kendiniz uyandırırsınız😂benim kızım 15 ay 10 günlük ben en son dün gece bile belki 10 kere uyandım emzir yatır emzir yatır bu düzen böyle maalesef.Üzülmeyin üzüldükçe kafaya taktıkça sinirleriniz gerilir.Bebeğiniz size muhtaç onun sığınacağı başka hiç bir şeyi yok emiyor anneciğini yatıyor geri.Ben artık takılmıyorum emzirirken gözlerimi kapatıyorum gece kestiriyorum hafif hafif tekrar yatağına koyunca koşarak yatağıma gelip yatıp uyuyorum üzülmeyin mutlaka geçecek🌸