biroglanannesii1 esra101010 Şaka mısınız ne tuzlaması bilimden bir haber yapılan şeyler offff hay Allahım ya
seizetheday esra101010 tuzlamayı doğru bulmuyorum sağlık açısından da doğru değil hastane çıkışında size bununla ilgili bir kağıt vermediler mi
PeekaBoo_ esra101010 kız tamam kocalarda biraz hıyarlık olabiliyor bazen ama bu bebeler kornişon değil turşu mu yapcan çocuğu ne tuzlaması😂
_YanakReisinAnnesii esra101010 tuzlamak mı ? Balık mı bu yahu bebek o 🙄 hangi çağdan geldiniz merak ettim doğrusu 😕
-Miinikkizimmm01 Deletedmom104 Deletedmom104 daha kibar yazabilirsiniz fikrinizi sertleştiyse yiyin o zaman
Poly-ana esra101010 Az yada çok miktar farketmez tuzlamanın bir mantığı yok bebeği üstelik zararlı kimsenin gönlü olsun diye yapmak zorunda da değilsiniz. Doktorların karşı çıktığını annesi olarak izin vermediğinizi söyleyin.
selinnkk Bebişlerin cildi çok hassas, tuzlamayı doğru bulmuyorum ve yapmadım da ama zaten lohusalık çok zor, herkes bir şeyler söylüyor ve etkilenebiliyor anneler. O yüzden verilen tepkileri yersiz buldum. Güzelce açıklayabiliriz :)
Cennetkokulum___ esra101010 Neden bu tuzlama merakı?. Kocakarı adetlerinden uzak durun ve bilimin elini tutun lütfen 🤝
esra101010 Kızlar aşırı kabasınız biri bişey yazmış sürü gibi aynı şeyleri yazmışsınız bilmediğim için sordum zaten tuzlamayı bende istemiyorum sordular tuzlandı mı diye bende sizin fikrinizi alayım dedim tam olarak bilmediğim bi durum yaptığınız yorumlar küstahça bir arkadaşı tenzih ederim o beni anlamış zaten kibarca yapmayın demeniz yeterliydi illaki sizinde böyle bi post denk gelir o zamanda ben dalga geçmesini bilirim
Candy_88 a-bukemm Aynen öyle bana kalsa ben de yapmazdım ama yapın yapın dedikleri için bir çimdik atıp duruladık, yaptık mı yaptık🤭Dillerinden kurtulduk😄