Deletedmon_69 Acemianne2807 tutar ama ev yoğurdu gibide olmuyor. Marketteki hazır mayalarda ev yoğurdu gibi olmuyor ama tutar. O ekşilik olmuyor çok farklı oluyor.
Aslininannesi Acemianne2807 tutuyor ama sünüyor. Marketlerde toz yoğurt mayası var onla yapabilirsiniz
Bir-prens-annesiii Acemianne2807 ben bimin yoğurdundan mayalamıştım önce artık kendi mayaladığım yoğurdu kullanıyorum çok güzel tutuyor
birminnikkiz Acemianne2807 mayam olmadığı için market yoğurdundan yapmıştım ilki o ev yoğurdu tadı vermedi ama herseferinde mayalık ayırdım sonrakiler . daha güzel oldu . Yoğurt bitmeden başa dönmemek için hemen ayırırım
Asyaveannesi04 Acemianne2807 ev yoğurdu gibi olmuyor malesef bebekten önce de evde yapardım yoğurdumu sütü aldığım yerden ekstra maya da alıp yaparım öyle çok iyi oluyor
VenusAA Acemianne2807 Tuzsuz süzme yoğurtla çok guzel oluyor. Eker marka kullanıyorum ben. Başkası da olur.
Hunilininbirii Acemianne2807 bimin günlük sütü ve enkanın yoğurduyla mayalıyorum. Yoğurt makinesi aldım diğer türlü beceremedim ben
dikkatbebekvar Acemianne2807 sakız gibi uzuyor yogurt 🙄 ben begenmedim. Sütcüden aldıgım maya cok cok güzel tutuyor market yogurdu gibi oluyo valla
sumydumy Acemianne2807 market yoğurduyla mayalarsanız o da market yoğurduna döner evde yapmanın pek anlamı kalmıyor o zaman