Birkizannesi123 Kızımın saçı çok az ve cansız uzamiyorda 23 aylık kullanıp memnun kalanlar yorum yapabilir mi bende alacağım bu ay
pasaklisinkukuli Birkizannesi123 biz yemi başladık sanki etkisi var gibi kuzenimin eşi kızına kullanmış o cok memnun
livanurvealpinannesi61 Birkizannesi123 kullandım memnun kalmadım hiç aşırı göz yakıyor. Saç VS uzatmadı bizde. Iva natura daha güzel
Diverso Birkizannesi123 ben 5 aydır kullanıyorum göz yakma vs bi sorun yaşamadım ancak kızımın saçı hala doğduğu gün gibi duruyor hiç uzamadı görenler erkek mi diyor 😂
Birkizannesi123 livanurvealpinannesi61 bu yorumu çok okudum göz yakıyor diye açıkçası ondan çekiniyorum da
Ygmrss Ben de 2. Kutuyu kullaniyorum. Yumusacik yapiyor, iyi kopuruyor (onceden linola kullanmistim kopurmuyordu dogal içeriğinden sanirim), guzel de kokuyor ama dendigi gibi goz yakiyor
Birkizannesi123 Ygmrss yaaa çok okudum göz yakıyor diye uzasın diye alacağım özellikle mustela kullaniyordim
livanurvealpinannesi61 Birkizannesi123 evet yorumları hep olumsuzdu benim çocuklarım da gözüm yanıyor dedi her banyo da bende ıva naturaya geçtim
Birkizannesi123 pasaklisinkukuli ay inşallah benim kızımda ağlamaz mecbur alacağım uzaması gurlesmesi için
livanurvealpinannesi61 pasaklisinkukuli çoğu kişi göz yakıyor diyor bende instagram bir bayan göz yakmıyor dediği için aldım kızım her banyo da ağladı
pasaklisinkukuli Birkizannesi123 ben badem yağı sürüp bi gün bekletiyorum ama öncealerjjisi var mı diye küçük bir bölge de dene
pasaklisinkukuli Birkizannesi123 evet elimden geleni yapıyorum bizim kız kel doğdu bir yaşında hala saçı az