Asyaveannesi04 bussssss hastane de yaptırdık özel hastanede doktorumuz yaptı hiç bir yan etkisi de olmadı
Aren2023 bussssss özel hastanede doktorumuz yaptı gece biraz ateşimiz oldu ona da bir kere ilaç tamam bir de bexsoranin yanında nimenrix vurulduk.
Summerwine95 bussssss ben 11 Ekim’de sağlık ocağında yaptıracağım.Doktorumuz takvimi verdi ilk aşısını menveo doktorumuz yaptı 2.bexeroyu ebemiz yapacak
Leon1 bussssss özel hastanede dr umuz yapıyo hatta yarın 2.yi vurdurcaz. İlki aşırı kötü olmuştu ateş değilde durup durup ağlamalar çığlık kıyamet sürekli uykudan uyanmalar ayy napıcaz bakalım yarın
Asyaveannesi04 bussssss hayır kullanmadım aşı öncesi ateş düşürücü asla önerilmiyor direnç sağlamasın diye
Seryy_ bussssss ben Sağlık ocağında yaptırdım hiçbir sorun yaşamadım ateş falan yapmadı, hatta yarın ikinci dozu yaptıracağız.
Seryy_ bussssss ben aşıyı alıyorum eczaneden, sağlık ocağında ki hemşire vuruyor bir problem de yaşamadım hiç. Belki sizin sağlık ocağı da yapıyordur daha rahat oluyor açıkçası sıra falan olmuyor hemen vuruyorlar.