Zeyneppppp Biz 5 ay 11 gunluguz . 2 gündür gece uykularına geçerken çok ağlıyor . Sanırım yine atak var . Sizler ne durumdasiniz
Minaa66 Zeyneppppp bizdede oyle aglamaktan ziyade uykular cok kisa gece uyanmalari artti bakalim nelere kadar
Binnur_cam Zeyneppppp ayyyyy 4 ay atağını zor atlattık biz 5 ay atağı üstüne geldi bıktım her ay atak muhabbetinden he uykuya direnme iştahsızlık biberonla oynama ooof offffff
hzlyla26 Zeyneppppp bizim de öyleydi. 5. Ay bebeğimde en zorlandığım aydı gerçekten🤧 7.aya gireceğiz 1 aydır düzeldi.
BaharPiraye8124 Zeyneppppp 5 ay 14 günlüğüz 3 gecedir uyukuya dalarken 7.8 kere uyanıyor, ağlıyor. Tüm düzenimiz bozulmuş durumda,gündüz zaten 20 dakikadan fazla uyumuyor nasıl olacak hiç bilemiyorum. Zeyneppppp
Zeyneppppp Minaa66 bizde 2 gece önce saat başı uyanmıştı ama dün gece uyudu çok şükür . Umarım sürekli uyanmaz gün içinde zaten yeterince yoruyorlar 🤷
Zeyneppppp Binnur_cam ay vlla atak bitmiyor oğlum ne zaman 2,5 yaşına girdi ondan sonra kurtuldum ama bu kezde yaramazliklae başladı tabi 😂 . O yüzden 2,5 yasa kadar ben ümidi kestim sadece o günün gelmesini bekliyorum 🤷
Anneogul- 5 ay 20 günlük oğlum aynı durum vardı geçen hafta bir baktım dişi çıktı meğer ondanmış dedim sizin de diş sancıları başlamış olabilir