Zehoo Selam kızlar 6.5 aylık bebeğim var meme reddi yaşıyoruz memeye yattığı an ağlıyor krize giriyor asla emmek istemiyor geceleri emerdi artık onuda yapmıyor biberon istiyor bunu yaşayan var mı nasıl düzelir yardımcı olun
dandinikoo Zehoo instagramda temas derneği var oradan ücretsiz danışmanlık veriliyor sanırım bir bak istersen canım ❤️
Zehoo irmrdnmzz doğduğu günden beri hem meme hem biberonla mama veriyordum sütüm yetersiz olduğu için
irmrdnmzz Zehoo tamam biberona tamamen alışmış artık o yüzden reddediyor sizi, bende tam olarak aynısını yaşadım meme biberon olarak gittik en sonunda beni tamamen bıraktı, acilen emzirme danışmanına başvurun ben onların sayesinde döndürdüm memeye bebeğimi, İstanbul başakşehir çam ve sakura şehir hastanesinde var, instagramlarını bırakıyorum hemen mesaj atın size dönüş yapacaklardır https://instagram.com/camvesakuragebeokululaktasyon?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ==
Zehoo irmrdnmzz maalesef kiliste küçük bir memlekette yaşıyorum instagramdan yazdım ama dönüş ne zaman yapılır bilmiyorum nasıl bir yol izlediğiniz acaba öğrenebilir miyim
irmrdnmzz Zehoo en geç yarın sabah dönüş yaparlar, her bebeğe uygulanan yöntem farklı ayına göre ben ne desem yanlış olur şimdi
Zehoo irmrdnmzz bugün yapıldı sıraya alındınız kaydınızı yapalım dediler ne zaman tekrar dönüş yaparlar bilmiyorum