elifevin İyi aksamlar herkese 3aylik bebeğim bugün kakasını yaptı kına rengi gibi başına böle bisi gelen varmi bebeklerinizde
Nurbost elifevin evet oluyor arada canım sorun yok sadece yeşil kaka herhangi bir sorun teşkil etmiyor
heavengin elifevin Renk devamlı değişir.Ek gıdadan sonra yediklerine göre değişmeye başlayacak.Ama sizinki daha minikmiş❤️Üşütmüş olabilir.Bol bol emzirin,ayaklarını sıcak tutun.
Tursununannesi elifevin benimkide arada yeşil yapıyor. Hatta bugünde en son kakası yemyeşildi.. sebebini bilmiyorum ama sorun olmuyor sonra düzeliyor ne anlama geliyor bilmiyorum
elifevin Çok tese Nurbost hepinize teşekkür ederim içime biraz da olsa şu serptiniz ilk defa bole bisi ile karşılaştım korktum
deryaboz 2aylık kızım hasta oldu kakası o sürede yeşile dönmüştü bi hafta geçti arada yeşil arada sarı yapıyor sizinki de üşütmüş olabilir bi ihtimal
Suhedalm Oğlum şu an 5 aylık, 2. Aydan beri hep kına gibi koyu yeşil yapıyor ama alerjik bebek maması hipoalerjenik bende diyetteyim ona rağmen hiç normale dönmedi doktoru bazı bebeklerin kakası böyle olur demişti