Mlk026 Tombikdonerartikcokpahali ben de chicco kullanıyorum ve çok memnunum koltuğu yatıyor mu yükseklik ayarı var mı bence bu ayrıntıları yazsanız daha çok dönüş yapan olur gerçekten kullanışlı ve rahat bir koltuk
Tombikdonerartikcokpahali Koltugunu tam yerleştirmedim. İçinde birşeyler var çıkartmak istemedim o an. Emniyet kemeri yok maalesef alacak kişiler buna özen göstersin. Ama önünde ki mama şeyini takınca ben hiç kemeri kullanmadım o onu tutuyordu çünkü
Tombikdonerartikcokpahali Falanfilan1 bütçeniz ne kadar? Ben de bebek arabası alacağım. Para biriktiriyorum.
GULSAHhj Tombikdonerartikcokpahali fiyatının bütçeyle ne alakası var siz fiyat verin bütçeme uyarsa alırım kişiye göre mi muamaleme ? Satıcı sizsiniz siz fiyat verin
Tombikdonerartikcokpahali GULSAHhj hayır kötü niyetle demedim ki aklımda bir fiyat yoktu ne kadar verebilirsiniz tabirinde kullanmıştım.
Tombikdonerartikcokpahali GULSAHhj kişiye göre muamele ne alaka 🥺 gerçekten o niyetle sormadım ki ben size… Bir mama sandalyesine ne kadar verebilirsiniz diye. Bir fiyat belirlemedim piyasasını araştırmadım. Direkt geldim paylaştım. Karşı tarafın gönlü de olsun isterim