biroglanannesii1 Deletedmom104 Valla kuzum fiyat galan bilmem ama 5 gün kadar hastane de kaldım doğdu 3.gün sünnet ettirdim müko yani ne kadar erken olsa o kadar iyi
Deletedmom104 biroglanannesii1 doktur arayışındayım bidanem, bende öyle yaptırayım olmadı en en en geç göbeği düştükten sonra 😌
Masmavii @Deletedmom104 İzmir’deki arkadaşlarıma, tanıdıklarıma falan doktor sorayım, dönüş yaparım yine.
Deletedmom104 uynakbalina olmaz ben her şeyi önceden ayarlamadan uyuyamayan sabırsız bir akrep burcuyum amdkakaka
karamuratbenim Deletedmom104 valla bu @slkmsncemile senden sonra hamileydi. Doğuracak o sen hala laylaylom geziyorsun ortalıkta.
Deletedmom104 karamuratbenim Şeyyy 👉👈 biraz üşengeç ve umursamaz olduğum doğru, çocuk adamım ne zaman isterse onun ricası benim emrimdir alalaks
slkmsncemile Deletedmom104 kız sen benden önce hamileydi nasıl 29 haftadasın ben zaten 33+2 haftadayım püüü
uynakbalina Deletedmom104 doktorun yüzünden ya pipisi küçük dedi yani gömük pipi ilerde sıkıntı yaşarsın dedi yaşından önce tavsiye etmem dedi öyle kaldı
slkmsncemile Deletedmom104 benim elime su dökene aşkolsun zaten. Şimdiden 5 korunma yöntemi aynı anda olursa hamile kalmam dimi diye doktorumu darlıyorum…