Aselimmm52 Kızlar ortopedik bot arıyorum yandan fermuarlı kızım düz taban ve içe basıyor Vicco aldım ama giydiremiyorım olmuyor ayak üstleri etli nasıl bişey alıcam öneriniz var mı
Taze1mom Aselimmm52 igor ortapedik mi bilmiyorum ama çok rahatlar kalıpları da geniş bir dene istersen
_The_ANA_ Aselimmm52 Benim oğlumunda ayakları tombul ama hep vicco alıyorum Daha yeni aldım bu seneki botunu hatta Lcw filan üstten olmuyor
papatya_1125 Aselimmm52 doktor bize greyder önermişti ama çok pahalı.ayakkabi da ortapedia marka var.hatta sitesi var.onu aldik.bot da vardır belki.
Aselimmm52 sadekahve_bitter Vicco olabilir dedi bi kaç modele baktım olmuyor ayağına bilek kısımları çok dar
sadekahve_bitter Aselimmm52 bilek kısmı saran olsun rahat hareket eder Basketbol ayakkabısı gibi bakın isterseniz birde
Aselimmm52 _The_ANA_ bende bu modeli almıştım bilekten olsun dedi doktor Vicco önerdi ama bilek kısımları dar olduğu için olmuyor
Eminecak @listmistt dolap hesabımda 1-3 aydan 12-18 aya kadar etiketli etiketsiz kullanılmamış urunler var bakmanızı tavsiye ederim