Merveeeee6161 Arkadaşlar kızım 7 aylık kış için alışveriş yapmak istiyorum ama neler alacağım bilmiyorum daha doğrusu mantıklı düzenli Bi alışveriş yapmak istiyorum diyim neyden kaçar tane almalıyım öneride bulunur musunuz
1anne1bebegi Merveeeee6161 canım ben 1.5 yaş kızım için civilden altlı üstlü takım aldım bence 4 5 takımdan aşağı almayın derim. Çünkü kışın mesela kuruması da zor olduğu için ve çocuklar da çok kirlettigi için 🙈
Aslininannesi Merveeeee6161 içi yünlü sweet takım alabilirsiniz. Biz civilden aldık ama kalıpları biraz küçük geldi bilginize. Kazak tarzı şeyler almayın bebekler için hiç kullanışlı olmuyor
gulsmkara1 Merveeeee6161 merhaba civilin altlı üstlü takımları hem kaliteli hemde kullanışlı ben 5 takım aldım çoğu kıyafeti küçülmüştü çünkü. Yalnız civilin kalıpları biraz küçük oluyolar 7 aylık oğluma 1 yaş aldım daha iyi oldu sizde eğer almak isterseniz 1 yaş almanızı öneririm .Yağmurluk aldık birde ella bonna nın ev patiklerinden aldık kışın iyi oluyor yerlerde gezindiği için. Şuanlık bu kadar
Merveeeee6161 gulsmkara1 evet civilden almıştım bende bikaç takım yaz için kalıpları küçük gerçekten teşekkür ederim önerileriniz için 🤗