durukusunannesi_ vecihi benim bebeğim 10 aylık bu ay yeni geçtik. Gaz ya da kabızlık gibi bir problemimiz olmadı ama ayı sizden büyük ondan mı bilemiyorum bize aptamil de gaz vs yapmadı
Mrssozen vecihi ben kullanmaya çalıştım ama çok tatsız bebeğim içmedi bile bir kutu çöpe gitti. Sma biraz pahalı ama severek kullanmıştık o biraz daha anne sütüne benziyor tat olarak yani.
Muhercuervo vecihi ilk bir sene evolvia kullanmıştım ama bir ara onu bulamamıştım e bebek çalışanları tedarikte sıkıntılar oluyor demişti bebelac gold a geçtim bir senedir de onu kullanıyoruz gayet memnunum bir sıkıntı yaşamadım
linam02 vecihi bugün 20 günlük olduk 4 günden beri veriyorum çok şükür şu anlık iyi gaz yapıyor mu şu anlık fazla bir gazı yok olanı da emdiği içindir
vecihi durukusunannesi_ ilk Evolvia kullandık biz de bugün bebelac gold aldım gaz kabız yapmaz inşallah
vecihi Muhercuervo yaa teşekkürler ben de Evolvia kullanıyorum hem bulması zor hem pahalı diye bugün bebelac gold aldım
prensesininannesi5838 Ayfa1608 canım ben onu anlamıyorum ya benim bebeğimde Hıp kullanıyordu sonradan kusmaya başladı icmedi
sehpayacarpanserceparmak_ Benim bebegim severek iciyor,gaz kabizlikta yapmadi bakim kilo alimi nasil bu ay sonunda gorucem