denizyildizi__ Kızıma schooter almak istiyorum üç tekerlekli . Aldığım şey sağlam olsun istiyorum arkadan erkek kardeşine de kalsın istiyorum . Aranızda kullanıp memnun kaldığınız var mı ? Decathlon da varmış galiba öyle duydum . Bilginiz var mı ya da kullanananız ?
tazeannee_ denizyildizi__ merhaba bende uzun zamandır araştırıyorum 2 yaşında bebeğim Scoot and Ride Highwaykick Oturaklı Çocuk Scooter çok beğeniyorum biraz pahalı ama hoşuma gidiyor alabilirsem bundan istiyorum
delirmeceler denizyildizi__ uzunnnn süre kalmasını istiyorsanız biraz paraya kıymanız lazım globberdan şaşmayın
S_x_w denizyildizi__ ben mitu aldım kızıma gayet sağlam ve kullanışlı..komşum da decathlon aldı o da iyi duruyor
denizyildizi__ S_x_w komşunuzun çocuğu kaç yaşında acaba , beni en çok düşündüren o , en fazla boyu 120 cm oluyormuş. Şuan kızım 110 cm , scoother için geç mi kaldım acaba
denizyildizi__ Ygz 3 bin tl diyor doğru mu acaba , birde maximum yükseklik 90 cm diyor kızım 110 cm , alçak kalacak biraz
denizyildizi__ Annis-ogul beni boyu düşündürdü 80- 120 cm diyor . Kızım şuan 110cm , ne kadar süre kullanabilir o endişelendirdi beni . Sizin çocuk kaç yaşında , ne zamandır kullanıyorsunuz acaba
Annis-ogul denizyildizi__ bnm oglum da 3 yadinda 1.5 yaşından beri sürüyor. 96 cm di en son suan tam oluyor ama seneye olmaz artık heralde .4 yasa kadar diyor ama zannetmem
S_x_w denizyildizi__ ikimizin kızı da 3 yaşında olacak kasımda ama onun kızı baya minyon..benim kızım 1 metre daha ilk kademesinde mitu olan ve gayet iyi..deneyerek alma şansınız varsa daha sağlıklı olur
snyck denizyildizi__ valla 2.5 sene önce şoktan rookie marka aldık hicbiryerine bisey olmadı ve hergun kullanıyor heryere onunla gidiyor hatta gidip bisikletide aynı marka aldık o da çok iyi