Gokce122 Kızlar merhaba kızım 27 aylık ve öğlen kesinlikle uyumak istemiyor zorla uyutuyorum bazen 1 saat sürüyor bu. Sizce bırakması için erken değilmi bilemedim ben sizde durumlar nasıl
Rez Gokce122 25 aylık kızım gündüz bir saat bime uyusun diye çırpınıyorum, bazen aşırı direniyor karışmıyorum, bu sefer de akşama doğru mızmız huysuz oluyor gece uykusundan önce bir saat uyuyup uyanıyor yine
basakhanim34 Gokce122 benim de bu aylarda bıraktı bence iyi oldu çünkü gündüz uykusu o kadar geçti ki gece uykusuna gece 2 de yatıyordu
Gokce122 Haydinn 8-9 arası kalkar gündüz akşamda 9-9 bucuk gibi uyuyor öğle uykusunu yaptığı zaman yani
Haydinn Gokce122 yani her çocukta farklı istemeye bilir belki şuanlık bir süreçtir çünkü bazen benim kızımda istemiyor 27 aylık ben de uyutmuyorum o zaman 10 11 gibi yatıp 10 da kalkıyor . Ama bizim doğdu doğalı uyku sıkıntımız var bu gece 1 de uyudu mesela 11 buçuğu geçiyordu kalktı 😂 çocuğa göre hareket edin istemiyorsa yatırmayın
Gokce122 Haydinn doğru diyorsunuz ama bu kezde akşam üstü huysuzlanıyo ve esniyo olmayacak satte bende demekki daha ihtiyacı var diyorum bu uykuya
Haydinn Gokce122 evet canım bi ara bende denedim uyumuyordu 1 saat sallıyordum yok nafile pes ediyordum bu seferde çok erken uyumak istiyordu 7-8 gibi öyle uyursa benim kız hala emiyor çok sık uyanıyor ve 12-1 gibi kalkma ihtimali çok yüksek oluyordu🤗 mesela bugün gündüz uykusu yapmadı geç kalktı yarın sabah erken kalkar muhtemelen ister ama bizde öğle uykusu biraz sarkıyor yani 3-4 gibi çok sağlıklı bi düzenimiz yok onun için bi fikir veremedim ama çocuğa göre hareket edin bu aralar inat direnç cok fazla yaşıyoruz biz