Beybisibeybisi Hanımlar 2x mi 6 x mi alsam bilemedim tava alıcam krep tavası arada çok kalite farkı var mı aradaki fiyat farkına değer mi yoksa aynı mı kaliteleri
Aslanpars Beybisibeybisi sanırım 6× 6 kat kaplama oluyor çok pahalı geldiği için şuan ona bütçe ayırmadım ama ömürlük olduğunu söylüyor kullanan arkadaşım
Beybisibeybisi Aslanpars 300 lira fark var arada 2× 500 6× 800 ya pankek çok yapıyorum krep de öyle sürekli tava yanıyor ben de biraz teflon konusunda hassasım az yansa cizilir gibi olsa çöp şu ara çeliklerde yaptım ama onlar da yanıyor çaresiz kaldım 6x e bakıyorum artık
printhelloworld Beybisibeybisi kaplama farkı var x6 tabi ki daha iyi. teflon çizilince kanserojen madde yayıyor o yüzden çizildiğini farkettiğiniz anda kullanmamalısınız. x6 kaplamayı daha uzun süre kullanırsınız diğerini daha kısa süre kullanırsınız ve paranız kısa sürede çöpe gider
Beybisibeybisi printhelloworld evet teflonları her sene değiştiririm o yüzden tava dışında hep çelik kullanıyorum ama pankek çelikte olmuyor hele krep ne kadar ısıtsam da harcı dökünce tavanın ısısı düşüyor yapışıyor oğlum da sağolsum hiç paçamdan ayrılmadığı için çokk kötü oluyor pişirdiklerim 6x alıcam sanırım
printhelloworld Beybisibeybisi ikea da gayet güzel hem uygun fiyatlı ben de hem tefal hem ikea var tefali daha az kullanıyorum ikea da uygun fiyatlı olduğu için deforme olunca hemen değiştiriyorum
ppzeynep Beybisibeybisi Evet, kalite farkı çok oluyor kaplama olarak. Tefal’in tek katları teneke gibi mesela. Ama yıllardır 2x kullanıyorum. Neredeyse çizik yok.
EmirAsaf44 Bende incenio 6x kullanıyorumok memnunum ben 1.5 sene önce aldım setini almıştım aşırı aşırı memnunum pankek olsun krep olsun çok güzel pişiriyor