Kızlar eşim madde kullanıyordu cezaevine girdi iki hafta önce 20 gün sonra mahkemesi var çıkacak muhtemeln iki yıllik evliyim bı kızım var evlendikten 1 ay sonra gördüm içerken hayatımıda böyle çaresiz hissetmemiştim kendimi babam alkol kullanıyor abim madde kullanıyor senelerce neler yaşadım bı ben biliyorum Allah düşmanımin başına vermesin anlatılamayacak bı durum yaşayan bilir dediklerinden işte evlenirken kocamada dedim böyle böyle benim en korktuğum şey bu çünkü tahammülüm yok artık dayanacak gücüm yok artık oyle şeylere yok dedi iste bı sigara var onu da bırakırım dedi dedi de dedi iste iki yıldır sabrediyorum kızım için yuvamı kurtarmak için kocamı kurtarmak için seviyorum da çok iyi bı insan aslında çok seviyor o da beni kaç gece ağladık beraber bana yasattiklari için bırakmadığı için çok şey yaşadık yani en son cezaevi olayı inşallah hayırdir bu bizim için diyorum son olur şehir degistirecz başka ile taşınacaz ailem Antalya’da onların yanına gidecz napicsm bilmiyorum inanın benim gibi olan varmı