cilekliturtam nazo58 ben geçirdim bacaklarda uyuşukluk mide bulantısı regl sancısı gibi karın böbrek ağrısı bide karnın apandeksin olduğu kısıma hafşf baskı yapınca resmen karnının sağından soluna bişey geçiyo gibi oluyosa o apandisittir aksatma canım mutlaka git doktora zehirlemesin çok geçmiş olsun..🙏🏻
Tuba nazo58 bende geçirdim. Mide bulantısı, kusma, iştahsızlık, ishal, baş dönmesi ve hafif ateşim vardı. Yürümekte zorluk çekiyordum çok ağrım vardı karnımda.😏
Seydameva nazo58 kasıkların kopacak gibi sorumdasın göbek deliği etrafında ağrı hiç geçmeyen bir mide bulantısı idrarda yanma 🤦🏻♀️
Caglazynp nazo58 benim karnım da sağ tarfında çok ağrım olmuştu aşırı ateş iştahsızlık doğumdan sonra bu belirtileri 4 gün çektim ve doğumdan hemen sonraki 4 gün o geve de patlamıştı zehirlenekt üzereydi zaten ameliysta alındım hemen ertelemeyim lütfen
nazo58 cilekliturtam çok sağol canım.. Ara ara sancı girince gittim bu gün acikdeki doktor bi şey yok dedi kan tahlili felan serum ardından da ilaçlı tomografi.. Ama onun öncesinde nöbetçi dahileciye gorundum o sonuçları görmedi ama beni muayene etti apandisit olabilir dedi. Anlayamadik yani.. Acikdeki de bi tuhafti. Hafta sonu geldi aksi gibi.. 4 yasında bi kızım 6 aylık bi oğlum var ve gurbetteyim.. İnşallah yoktur. Ara ara ağrı dışında bi belirti yok simdilik.. Devam ederse pazartesi giderim ama bakalım 😐😥
nazo58 Tuba çok geçmiş olsun bende ağrı dışında başka bi belirti yok simdilik ne kadar zaman da ortaya çıktı acaba bu belirtiler
Seydameva nazo58 apandisitten en iyi çocuk drları anlıyor bu arada bilginiz olsun enteresan bir anım var oradan biliyorum 🤷♀️
Tuba nazo58 bende hepsi bir anda ortaya çıktı. Sabah tüm belirtilerle uyanmıştım, daha yaşım 11-12 civarıydı. Annem beni hemen hastaneye götürdüydü ve orda apar topar ameliyata alınmıştım ve ameliyatta patlamıştı. Demekki bir süredir vardı ama ben hiç hissetmemiştim. Bir doktora görünüp muayene olmakta fayda var.😏 geçmiş olsun🌸
Kiviefe nazo58 ben gexirdiö 1 hafta oldu mide karın bel sırt agrısı.... Parmak ucuna kalk birden kendini yere bırak agrı varsa apandisit aman gec kalma
frigyalikibele nazo58 sağ tarafta ağrı olur. Hareket ettikçe daha artar. Acil hastaneye gidi patlarsa enfeksiyon olur. Ben hamileyken ameliyatını oldum