ArvenMom Kızlar memnun kaldığınız temizlik ürünleri var mı gerçekten bu çok iyiydi diyebilceğiniz bir önerinizi alırımm 🫧🧺🫠
Hayallerhayatolsa ArvenMom toz alırken yada can silerken bingonun kokulu spreyi Yumuşatıcı ise bingonun manolya bahçesi tek geçerim Yüzey silme yine Bingöllü manolya bahçesi ev misss 🤗
Zeynepp054 ArvenMom Fırın ve ocak demirleri için domol köpük 🤌🏻 Çamaşır suyu ve cif ikilisi vazgeçilmezimdir 😅 Yağ çözücü olarak cif power&shine ve domestos hijyenik köpük kullanıyorum. Birde sleppy temizlik bezlerinden çok memnunum 🤌🏻
Merveeemeeliss ArvenMom cifin kırmızı kutlulu leke çıkarıcısı bir kere kullanın snra hep alıcaksınız zaten 😀
Hayallerhayatolsa superkahramanbiranne şey birde hom bitkisel seti Almış leke çıkartıcı spreyi var süper hemen çıkarıyor eşim onu Dükkanda bile kullanıyor
ArvenMom Merveeemeeliss daha geçen aldım ama kullanmadım yeni evime taşınıcam inşaat pisliğinden çıkıcak temizlik olucak 💆🏻♀️
ArvenMom Zeynepp054 ay bu temizlik bezlerinden bende aldım bakalım kullanıcam yeni evimde inşallah 🤭 teşekkürler