Aslanalp gurturk düzenli kefir icirin bizde çok işe yarıyor kayısı haşlayıp suluguna koyup icirebilirsiniz kalan kısmı mama şeklinde yoğurda vs katıp yedirebilirsiniz birde tatli patates kullanın yemeklerinde umarım işe yarar🥰
queen_mom gurturk probiyotik başlayabilirsiniz.ben herşeyi denemiştim probiyotik iyi geldi. Bide doktorunuza danışıp çörek otu yağı
Ayl123 gurturk aynı sorunu yaşadım yulaf ununu pişirp içine kaynattığım gün kurusunu ekleyip karıştırdım yarım armut ekledim kakasını yapıyo o şekilde bide kaynattığınız gün kurusunun suyunu içirenilirsimiz oda çok işe yarıyo
gurturk DenizAsaf nefis yemek tariflerinde kabızlık için püre buldum bebeğime içindekileri henüz denemedim deneyip vereceğim bende size söyleyebilirim isterseniz yorumları okudum etkiliymiş baya
Marin23 Bize ek gıdaya yeni başladık ben yaptım besinlerin içine mutlaka yarım çay kasıgı orijinal soğuk sıkım zeytinyağı koyuyorum ve hiç kabız olmadı çok şükür
asmedomom Ben de bebegime hazirladigim her seye zeytinyağı ekliyorum ve her gun yogurt vermeye calisiyorum. Cok sukur biz de hic yasamadik kabizlik.
Marin23 asmedomom besin yanında mı yoğurt veriyorsunuz mesela ben 3 gün kuralıyla gidiyorum yarın balkabagı 3. Günüm yoğurt da verebilir miyim
asmedomom Marin23 daha önce yoğurdu denediniz ve bir sıkıntı olmadıysa verebilirsiniz. Bize doktorumuz bu şekilde önermişti. Ama yoğurdu ilk kez deneyecekseniz balkabağı denemeniz bittikten sonra vermelisiniz.
Marin23 asmedomom bugün balkabagı 3. Günümüzdü sabah verdim öğleden sonra da bir çay kaşığı yoğurt tattırdım suan için herşey yolunda yarın yoğurtla devam edicem