Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şu bir kaç aydır çok can sıkıcı durum olmaya başladı oğlum tam 1 yaşında vee 9 aylıkken yapılan kan tahlili den itibaren kansızlık olduğunu öğrendik kan değerleri çok düşük demir deposu boşmuş şuana kadar zar tam üç tane kan damlası denedik hiçbiri içmek istemiyorum oğlum kaşığın yarısından çocuğunu geri çıkartıyor ve sonrasında çok kusuyor sürekli gittiğim doktor bu seferde damla şeklinde deneyelim yine hiçbir türlü almassa iğne yazacağım dedi bugün de başka bir doktora gittik evimize yakın ikinci gittiğimiz doktorda bu yaşta ki çocuğa iğne yazılmaz uygun değil diyip toz granül şase yazdı iceceklerine yiyeceklerine katın ama şöyle ki kansızlık demir deposu boş olması ve dış çıkarma döneminden dolayı aşırı iştahsız sudan başka hiç bir ek gıda almıyor o yüzden bugün granülu suya katıp verdi doktor asla almadı . Bu durumu yaşan var mı kansızlık için nasıl bir çare buldunuz doktorlariniz neler önerdi acaba bize bir doktor iğne uygun iğne yazacağım dedi biri yaşına göre uygun değil olmaz dedi şurupları asla almıyor içmiyor napicam hangisine inanicam şaştım kaldım artık