kadert53 Merhaba bebeğim 5.5 aylık dil bağını aldırmayı düşünüyorum doktor aldırmamızı söyledi aldıran tecrübeli annelere soruyorum acılı bir işlem mi sonrasında hemen emebiliyor mu bebek?
Dilekkk099 kadert53 hiç korkmayın biz 4.5 aylıktı sanırım sünnet yaptırırken çok ağladı korktu o an doktor dil bağını görmüş bize söyledi isterseniz 2 dk onu da lazerle yakarım kanamaz bile 1-2 saat sonra emzirirsin dedi ilk başta bi korktuk hem sünnet hem dil bağı çocuğu zorlar mı diye çok şükür hiç sıkıntı olmadı
Semaaa39 kadert53 merhaba benim oğlumda da var ancak kademeleri oluyormuş galiba. Emmesinde ses cıkarmasında vs hiiiçç sorun olmadığı için biz bu şekilde devam ediyoruz 9aylık olduk. Zamanla geri çekilebilirmiş. Siz ne şekilde farkına vardınız? Doktorumuz ağlarken görmüştü 3 aylıktı. Ama kilosunda emmesinde sorun olmayınca çokta sorun etmedik biz.
rukiye3441 kadert53 canım bizde de dudak bağı var hangi doktor bakıyor devlet mi özel mi gittiğiniz hastane
kadert53 Dilekkk099 çok ağladı mı peki bebeğiniz tedirgin oluyorum ya. Daha rahat emer değil mi alındıktan sonra?
rukiye3441 Dilekkk099 özel de mi devlet hastenesinde mi yapıldı hangi doktor bakıyor bu gibi işlemlere
kadert53 Semaaa39 doğduğunda da söylemişlerdi bana ancak devletteki doktor aldırmasan da olur demişti. özele götürdüm dün doktor bayağı belirgin aldır dedi. Benimki biberon felan da tutamıyor. Çocuk cerrahisine randevu aldım sanırım kararı onlar belirleyecek.
Dilekkk099 rukiye3441 ben kadın doğum ve çocuk hastanesinde doğum yapmıştım memnun kalınca bebeğimi de götürdüm devlet yani randevu aldık 1 ay sonra falan aradılar tarih verdiler 5 kuruşta ödemedik. Doktorum iyiydi daha sonra istersen birdaha randevuyla falan uğraşma hazır gelmişken yapayım dedi kan bile yoktu dediğim gibi
rukiye3441 Dilekkk099 peki lazer kesim yapıyor devlette dimi ben henüz göstermedim var eminim çok endişeliyim😕
rukenmendi Bizim oğlumuzun da sünnet olurken kesildi, 39 günlüktü, aynı gün akşam emzirebildim. Ertesi gün daha da iyiydi. Ama tabi daha büyük bir ay için nasıl olur bilemem. Allah tüm çocukları korusun inşallah, hepsi iyi olsun 🙏🙏🙏
Dilekkk099 rukiye3441 evet işte bize yapmıştı her devlet aynı mı bilmiyorum tabiki çocuk cerrahisi varsa mutlaka vardır diye düşünüyorum