Momyfat93 emzirme döneminde kilo verenler zaten kiloyu vücutta tutmayan zaten yapı olarak zayıf insanlardır zira emzirme dediğimiz olay da süt üretimi yaptığı için vücut, daha çok acıkma hissi tatlı yeme isteği enerji düşüklüğü oluyor. Ben 2 doğum yaptim ikisinde de emzirme döneminde özellikle homiligirtlak yiyordum yemezsem düşüp bayılacak gibi oluyordum üstelik hamilelik geçirmeden önce zayıf biriydim ve tek öğün bile bana yeterdi çok boğazına düşkün biri değildim. 170 boy 58 kilo ile hamile kalıp 92 ile doğuma gitmiştim ilk cocugumda. Doğumdan sonra 1 yıl geçince biraz 60lara kadar indim derken bir daha hamile kalmıştım 2.ye 2. Cocugumda da 87 kilo ile doğuma gittim. Bebeğim su an 9 aylık yeni yakın tartilmadim moralim bozuluyor diye ama ortalama 75 civarı kilodayimdir en son öyleydi bı an önce vermem lazım benimde ben sevemedim bı kilolu bacakları göbeği filan gencecik yaşımda kilolu avrat oldum çıktım ya crop giyemiyorum göbeğimden dar pantolon giysem selülitler belli oluyor. Ki güzelde kemik yapım fiziğim vardı inşallah kalıcı olmaz bu şekilsiz vücut bende ne diyim yazık olur fiziğime 🤣🤣 bide kilo verince bu selülitlerde gider mi acaba ona da çok taktım