Karananannes Kızlar spiral önerir misiniz ilk defa taktırılan çok korkuyorum takıldıktan sonra kaç gün ilişki yasak oluyor sonraki süreç nasıl işliyor acab kontrolleri vs kayar diye çok korkuyorum
Miracinannesi52 Karananannes ben taktırdığımda adet değildim sonra hemen adet oldum 10 gün falan kanamam oldu sonra girebiliyorsun ilişkiye bir sıkıntı olmuyor
HD0822 Ben daha 5 gün önce taktırdım. Hafif bir acıması oldu ama dayanılmayacak bişey değil herkes çok rahat olduğunu söylüyor. 1 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım..
poyrazssmomms Bn doğum yaptıktan 3 ay sonra taktırdım adetlıydım biraz ağrısı oldu ama asla dayanılmaz değil bana 1 ay sonra kontrole gel dedi
1anne1bebegi poyrazssmomms merhaba spiralle alakalı bir şey sorucam bende adetliyken taktırdım 2 hafta falan olacak erken âdet oldum bu normal dimi
poyrazssmomms 1anne1bebegi normal olabilir bazı kadınlarda adet düzenini bozuyormuş erken olma gec olma ve yada adet süresinin cok uzayabilmesi gibi ben böyle yaşamadım ama duyduğuma göre 10 gün kadar uzatabiliyomuş