Gmzcaglar Merhabalar internetten baktigimda bozanin sut yaptigi yaziyor aldim ictim peki gaz yaparmi korkuyorum 🧐
ZeynepDuru Gmzcaglar içtiysen tatlım sonucunu bizzat senden belliyoruz😉 Umud ediyorum inşallah yapmaz
demetdemircioglu Gmzcaglar ben ictim hatta iyi hatirlattin gene iceyim 🤣🤣 gaz sorunumuz dogdugundan beri olmadi 3ayligiz
Meryemdeveci Gmzcaglar canim bende tavsiye üstğne aldım her gün bır bardak içiyorum bol tarçınlı benim oğlumda hiç gaz yapmadı sütümünde arttıgıni hissediyorum
Ddmyvz Gmzcaglar bugün doktorumuz söyledi bizede bol bol boza ic dedi gaz ile.ilgili bisey demedi ama simdi ictim mesela bekleyelim görelim 😊
Zeyneptoprak Bende çok severek içtim şişenin yarısını içtim hatta gece göğsüm patlıcak gibi olmuştu 🤦🏽♀️ Maşallah diyelim tabi süt yapan içecekleri gece yatmadan içilmesi taraftarıyım gece uykudan uyanınca emme zamanını kısaltıyo göğüs dolu olduğu için hemde karnı tam doyuyo daha uzun süre uyuyo 😍
Bts Gmzcaglar bende boza içtim ilk zamanlar ölümüne kabız oldum kabızda yapabılıyo dikkat edin ama sütte yaptı kesinlkle
Burcusametbuglem Gmzcaglar ben aldim ictim ne zaman ictiysem bebegim kustu devamini getiremedim fayda ettimi dersen pek anlayamadim