Merveth Kızlar saçım ince telli, en ufak bir rüzgarda bile tel tel oluyor. Saçımı kendi halinde asla açık bırakamıyorum, düzleştirsem bile bi hal oluyor:( Bana lütfen en güzelinden bakım kremi, maske vs önerinnn. Parası neyse vereceğim artık bıktımm
Adeniminannesi Merveth Organıx marka aşırı iyi dolgunlaştıran serisi ile çok memnun kalırsın ben mor rengini kullandım çok çok iyi indirimleri takip edin deneyin derim serinin tüm ürünleri mevcut
plajterligi Merveth kuaföre gidip saç botoksu yaptırabilirsiniz evde krem bakım vs kullanıp sonuç beklemek yerine direk çözüm bence
Merveth plajterligi kuaförde defalarca yaptırdım hep 2 gün sürdü etkisi.. kaliteli ve cidden saçlarımın ihtiyacını giderecek ürün arıyorum aslında
plajterligi Merveth ay nasıl 2 günde geçer 3 aydan önce geçmemesi gerek 😧 benim saçlarım da ince telli ve aşırı yıpranmış bi saç o yüzden de fazla elektrikleniyor saç botoksu bir kaç aylığına kurtarıyor. Son 3-4 haftadır urban care kafein olanı kullanıyorum yumuşatıyor ama elektriklenmeye engel olmuyor tek çare iyi bir saç bakım diye düşünüyorum
plajterligi Merveth gittiğiniz kuaförden isteyin nasılsa toptan alıyorlar size de belli bi fiyat belirleyip versinler eğer memnun kaldığınız varsa yani