Gldekpnci Muazzez95 bizimki 90 yiyor ben yetmediğini düşünüyorum 60 az bence bide kaç saatte bir yediği önemli
Tu_Na Muazzez95 bence bu sorulması yanlış içerisinde talimatı var hangi haftaya kaç ölçek kim nerden bilsin hangi mamayı kullandığı i bence sağlıklı sorular değil beslenme çünkü kilosu ayına uygun verilir
Happyn Muazzez95 benim bebeğim de 30 en fazla 60 içerdi 7 aylık olduk 90 en fazla 😄 bebekten bebeğe bu durum değişir. Kapasitesi ne kadarsa o kadar alır biz epey 60 cc ile gittik çokta emen bir bebekte değildi.
Muazzez95 Mamaların arka tarafında yazana göre 120 cc vermem gerekiyor ama o da çok doktor bana 3 saatte bir 60 dedi bir de emzir dedi ilk ama sütüm zaten az bende sormak istedim
Muazzez95 Happyn yani doğru galiba değişiyor bebek olunca doyuyor kilo alıyor mu acaba diye sürekli takıntı haline getiriyor insan😊
Gulcan01- 3aaat.çok doktor bana da 3saat dedi ama bebeğim 2saatte bir içiyor 2saat 2bucuj arası veriyorum 4aylik 90 100 ml içiyor olsa daha içer gibi ama sıkıntı yapmıyor 3 aylık olana kadar 60 ml içti beninde emiyordu ama benim sütüm azdı
Muazzez95 Gulcan01- bana da 3 saat çok geliyor kafam karıştı o yüzden süt bende de yok sağıyorum 60 cc den yukarısını göremedim daha
Happyn Muazzez95 benim bebeğim çok kilo almadı normal kilosu çevremdekiler zayıf diyip duruyor ama umursamıyorum çok şükür sağlıklı tombik olmayıversin😄 yiyen bebek her türlü yiyor yemeyenede az ve sık sık verilecek 7 aylık oldu az ve sık yapmaya çalışıyorum
Happyn Muazzez95 Sarılık varsa saatte bir ya da en fazla 2 saatte bir emzirip ardına hemen mama veriyordum
Muazzez95 Happyn aynen sağlıklı olsunlar da en önemlisi o zaten benim bebeğime de zayıf bu çocuk diyorlar sürekli herkes söyleyince acaba falan oluyor insan ama doktor normal dedi en son gittiğimizde kontrole.herkes ayrı birşey söylüyor 😊 Çok kilolu bebek sağlıklı bebek algısı var 😊
gizemyusein Muazzez95 Bebekten bebeğe değişir kesinlikle benim kızım 1 buçuk aylıkken 40-60 cc arası anca içiyodu 2 aylık olduğunda 70-80 cc içiyodu şuanda 2 ay 12 günlük daha yeni 90a geçti normalde şimdi 120-150 cc içmesi gerekiyo mesela bu konuyu doktora da sordum her bebeğin mide kapasitesi farklı kilo alımı iyiyse bi sorun yok dedi sizin bebeğinizin kilo alımı da iyiyse yetiyodur yani
gizemyusein Muazzez95 Evet gündüzleri 2-3 saatte 1 geceleri 3-4 saatte 1 bazen 5 saati bulduğu da oluyo