hilal1606 Kızlar eşim 3 aydır görevde bu ay adetim üç gün geçti eşim geldı halıyle korunmasız ilişki yasadık şu an hala adet olmadım mevsim değişikliğinden desem stresten desem bu kadar gecmez geç döllenme olabilir mı sızce
Esraemir34 hilal1606 yani korunması ilişkisi olabilir tabii ki bir test yapın o kadar içinizde şüphe varsa
Sevdimbaknehalegeldim hilal1606 görevden geldi diye korunmasız mi iloski yasaman gerekiyo istiyorsan onu bilemem bu durumda hamile olabilmen yüksek ihtimal
-_Esra_- hilal1606 eşim geldı halıyle korunmasız ilişki yasadık Yani bebek istemiyorsanız eşiniz geldi diye korunmasız ilişki yaşamayı neden zorunlu diye tabir ettiniz
Babybus_ hilal1606 bacim diyet gibi değil bu bir kere bozayim yarin dikkat ederim tarzinda haberin olsun çocuk olabilir😁
Birdunyabircennetannesi hilal1606 Eeee korunmasız ilişkiye girmişsiniz olabilir Telefonun şarj giriş yerine işerseniz pozitif veya negatif diyebiliriz….
hilal1606 Birdunyabircennetannesi allahımmm 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ cahillik ne kötü bişey canım benım yumurtlama dönemım değil doğurganlık dönemim değil yaaa olabilme ihtimali en düşük ihtimal yaa onun için sordum sen bı telefonun şarj yerine yap işe yararsa bende yaparım
-_Esra_- hilal1606 cahillik ne kötü bişey Bence de cahillik çok kötü bir şey korunmasız ilişkiye girip hamile kalır mıyım diye sormak Nirvanası hem de cahilliğin İlla yumurtlama döneminde olması gerekmiyor.. Utanmadan bir de millete cahil diyorsun
Eflinim_2022 hilal1606 söylemezsen öyle olmadı ekrana bi damla damlatt sonucu söylesinler Allahım ya😃
Birdunyabircennetannesi hilal1606 Ben korunmasız ilişkiye girmiyorum hamilelik istemediğim için o yüzden ilk siz deneyin siz sormuşsunuz hamile miyim diye Sizde istemiyorsanız korunmanızı tavsiye ederim Yumurtlama zamanınız olmasa bile riskiniz yüksek Adete yakın hamile kalanlar var veya yumurtlama döneminde olmadığı halde 🖐️
Deletedmom104 hilal1606 hayatım lütfen kendine bu kadar yüklenme, korunmasız ilişki yaşayıp hamile kalma ihtimalinin sadece yumurtlama dönemine özgü olduğunu düşünmen, ünlü düşünür zeki müreni bile düşündürür
hilal1606 Deletedmom104 dmı sende haklısın valla hep böyle düşünüyorum ama adet olurum diye bekledim yaa olmadım onun için merak ettim
Tomris-Hatun Deletedmom104 sana burda millete dogrulari soyleyip IQ sunu zorlamamalari icin guzel guzel konusup ricalarda bulunmadim mi arkadasim