Barbekusos Kizlar hepsi önceden çektiğim fotoğraflar, eğer ilgilendiğiniz olursa yeni fotoğraf eklerim. Fiyat konusunda da yardımcı olurum. Sadelesmeye calisiyorum hayatimin her alanında. O kadar çok kiyafet var ki, eğer aradığınız tarz bir şey varsa o konuda da elimdekilere bakar yardımcı olmaya calisirim.
Barbekusos Aliscmsbr 400 TL. Ic minder ve yastigi duruyor. İstanbul kucukcekmece. Elden teslim alabilirim derseniz 350 TL ile yardımcı olabilirim.
Barbekusos Mor elbise 60 TL. Etiketli. Ben 120 TLye almıştım. Evlilik yıl dönümü için ama başka bir elbise giydim 34 beden.
papatya_1125 Barbekusos mama sandalyesi gerçekten çok iyiymiş Benim aldığım mama sandalyesinde oğlumun bacaklara sıkışıyor 2 yaşına girecek. Ön kısmı rahat olmalıymış gerçekten buna dikkat etmeliymişiz
Barbekusos Tayt trendyol 70 TL. Xs beden. Disari çıkarken giyerim dedim etiketi kopardım oldu da üzerime ama cok zayıfladığımi farkedip Kendime yakistiramadim:( sadece 20 saniye giyildi yani hahah
Barbekusos livy mama sandalyesi 1600. Gayet iyi durumda. 10 kere oturmamistir. Ayaklarinda hala paketleri duruyor. Farklı bir mama sandalyesi hediye gelmişti onu kullanıyoruz. İstanbul kucukcekmece elden teslim alabilme şansınız varsa fiyatta yardımcı olabilirim.
Barbekusos Siyah elbise 100 TL. 36 beden olması gerekiyor. 3 kez giydim. Elbise annemde yine bedenini kontrol edip güncellerim.
Barbekusos papatya_1125 mama sandalyesi güzel gerçekten. Ama bize bir tane daha farklı model bir hediye geldi onu esim daha çok beğendi oğlum da sevdi onda devam ediyor. Bunu da anneannede kullaniyordu ama gerek kalmadı.
Barbekusos Aliscmsbr 5 ay kullandik ipleri sağlam. Kendi elimdeki görselleri de atayım hatta. Oğlum şu an 9.200 kg. Hala kullanabilir durumda ama kendisi artık sallanmak istemiyor malesef. Kendi gorsellerimi simdi atacagim