Naz-K 36+1 hastalıkken doğumum oldu. Oğlum 2 ay 24 günlük. Ateşimiz 38 derece. Ilık duş aldırdım. 37,5 a düşmüş. Sizce acile gitmelimiyim? Takip mi edeyim. Ne tavsiye edersiniz. İlk bebeğim
Eda038 Naz-K 1 çay kaşığı ateş düşürücü ver üzerini ince giydir ılık bi duş aldır bunlara rağmen geçemezse götür canım
B1elf Eyll-9 6 aydan önce değil 3 aydan önce ve havaleyle bunun bir alakası yok lütfen korkutmayin havale olması için 40 üstü olması gerekir 38 diyor hanımefendi panikletmeyin insanları 6 aylık bebek çoktan diş evresine geçmiş hatta ve hatta atak haftalarinda bile ateşlenmis olabilir 3 aydan önce bebekler ateslenmez sadece
B1elf 3 ayın altında ateş beklenmez. ACİLE ACİL GİTMEK GEREKİR. ama ateşi düştüyse belki sıcaklamis olabilir takip et koltuk altı 38 gelirse bu ateşi var demek hemen acile git hiç oyalanmayin. Alnından tabancayla ölçtugun seni yanıltabilir çocuğun üstünü incelt duş aldır sakinken ateşini ölç iki kızımda da başıma geldi 3 aydan önce ateş olması cokkkk nadir normal olan birşey ilk kızım covid olmuştu 25 günlükken ateşi vardı kayınvalidem dış demişti 🤭🤭🤭🤭 2. Kızım 2 ay 15 günlükken enfeksiyon kaptı büyükler yine diş dedi 🤭🤭 enfeksiyonu ciğerlerine kadar inmişti ama ben ateşini kontrol edemiyordum seninki düşmüş tekrar çıkarsa bı bak bakalım
Naz-K Hanımlar bugün hastaneye gittik. İzmir Medicanaya , covid olmuş bebeğim , antibiyotik,ateş düşürücü,çinko verdi doktor.
Naz-K hunggr şöyle babam antalya ya yanımıza geldi 1 ay kaldı. Eşim hasta oldu ( tahlilin de sadece mikrop çıkmış ) eşimden babama bulaştı babam grip gibi, ama bebek ile teması kesti. 3 gün olmuştu bende babamla izmire geldim memleketime. Babam da dün test vermeye gitti sonucu bugün çıkıcakmış. Belki onlar kovittiler bilmiyorum