Poyrazannesi0 Kızlar bebeğim 2 gündür gündüz hiç uyumuyordu huzursuzdu bugün 38,5 ateşi çıktı ılık duş falan 37.6 civarına düştü öğlenden beri sürüyor diş ateşiyse normal midir bide baş tarafında olması normal midir
Nurseoz_55 Poyrazannesi0 kardeşim diş ateşi başa vuruyor diyordu, geçenlerde 39a kadar çıkan ateşimiz oldu 3 gün 37,5-39 arası gezdi ateş acil doktoru diş ateşi deyip geçiştirdi yolladı takip edin kanında enfeksiyon çıktı oğlumun
Poyrazannesi0 Nurseoz_55 peki ateş dışında bi belirti var mıydı sizde bizim şuan sadece başında ateş var kollar bacaklar normal sıcaklığı
Poyrazannesi0 Nurseoz_55 bide kanda çıkan enfeksiyon için ne yaptılar iyileşti mi benim ilk bebeğim çok korkuyorum
Nurseoz_55 Poyrazannesi0 ateş dışında hiç bir belirtimiz yoktu antibiyotik iğne vurdurdu doktorumuz 2 tanede şurup verdi bronş açıcı gribe öksürüğe çevirmesin diye
Sevvl Poyrazannesi0 benım kızım 38 e takındı atesı götürdüm enfeksıyon çıktı en azından içiniz rahat eder bi acile gidin
Poyrazannesi0 Nurseoz_55 şimdi geldik acilden viral enfeksiyona bağlı dedi fitil yaptılar 2 tane şurup yazdı düşmeye başladı ateşi corona olayları çocuklarda yaygınlaşmış dikkat edin kızlar allah hepimizin yavrusunu korusun Sağlık versin inşallah