Tugce2329 Oğlum 1 aydan beri kabız sert kaka yapıyo zorlanıyo ve ağlıyo lütfen yardım zeytinyağ vb şeyler denendi
tomvejerry Tugce2329 kaç aylık,doktora danışın isterseniz,bize dubhalac diye bi şurup vermişti düzelmişti
Kbr79 Tugce2329 benimde kızım kabız ve devam ediyor kabızlığı Her şeyi denedim fitil dediler çok korktum arkadaşımın kızının makatı yırtıldı bende bekliyorum geçmezse doktora götüreceğim
Kbr79 tomvejerry benim doktor doğru fitil dio oda özele gidiyorum sanki ben fitili bilmiyorum arkadaşımın kızının makatı yırtıldj fitilde ve geçmiyor kızımın kabızlığı bir kere kabız oldu tuvaletini yaptı sonra yine devam ediyor kabızlığı
tomvejerry Kbr79 dubhalac şurupu danışıp kullanabilirsiniz bağırsak düzenleyici olarak geçiyor bize üç dört günde etkisini göstermişti
Tugce2329 @Kbr79 banada fitil verdi 1 kere kullandım bida kullanmadım doktor bide ilaç vermek istemiyo fitilde bi işine yaramıyo sürekli zeytin yağ kaysı vb şeyleri yediriyom hatta gece mama yiyodu mamadan dendi onuda kesmeye başladım çözemdim hala