oglumubeklerken LeMabelle biraz acele ediyor olabilir misiniz, tabi her bebek farklı ama, 21 aylık oğlum cümle kurmuyor
Mrvhtp81 LeMabelle bu konuşma olayının buyutuldugunu dusunuyorum her bebeğin gelişimi kendine özgüdür , her bebek erken konuşmaz yada çok erken başlar o yüzden çok takmamaliyiz ama 1 buçuk yaşındaki bebek az çok kelime kurabiliyor çoğunluğu
LeMabelle oglumubeklerken bende tam olarak bundan bahsediyorum. Ya o kadar bunaltıyor ki etrafımdakiler. Neymiş onların çocukları 1 yaşında cümle kurmaya başlamış falan …
LeMabelle Mrvhtp81 katılıyorum. Etrafımdakiler inanılmaz bunalttı. Dedim acaba gerçekten 1,5 yaş cümle kurarmı😅
Eyll-9 LeMabelle evet benim kızım 1 yas cümle kuruyor ikili doğduğundan beri yarim saat kitap okuyorum ekran göstermiyorum gebeyken de onla konuşturdu genel anlamda çok konuşkan yapım var kızım bana benziyor
Sanaelpencedurmam Benim kızım da 1 yaşında cümle kuruyordu hatta herşeyi söylüyordu üstün zeka çıktı ama şöyle de bi durum var Einstein 4 yaşında konuşmuş
Eyll-9 Sanaelpencedurmam her çocuk farklı bizim doktorda istin zekalı olabileceğini söyledi ablamın çocuğu öyle çıkmıştı bilsem sınavı kazandı falan genetik çevre hepsi birer etken
Eyll-9 Sanaelpencedurmam size üstün zekalı teşhisi nasıl aldiniz bende merak ediyorum süreç nasıl ilerleyecek