Kuzularinanasi Yaagmurr_56 hic saglikli degil ki.2 kizima da hic vermedim.neden pirinc unu vermek istiyorsunuz.ustelik 6 ay da olmamis.6ay olunca ek gidaya gecin
Meriskus egee_momm ben sabah veriyorum bide gece uykusana gecmeden önce sağlıklı yani yılların maması biz neyle büyüydük
Prensesannesii44 Meriskus 1 yaş öncesi süt yasak zaten hiç bir besleyiciliği yok onun yerine başka şeyler yapıp verin günah çocuğa bağırsaklarını mahvedeceksiniz
Baklavanida Aslicamm bana Arkadaşım almış 1defa yaptım tadına baktım fulll şeker şekerden başka bir şey değil kızım bile o kadar şekerden yemedi çöpe attm
Meriskus Prensesannesii44 formül mama tok tutmuyordu sık sık acıkıyordu denemek icin aldım bebeğimde sevdi 🙃 zaten ek godaya geciyoruz irmikli muzlu yapıp vercem
Minmini Yaagmurr_56 vermemelisiniz faydası yok boş kalori pirinç unu, süt de aynı şekilde faydssı yok sadece bağırsaklarını yorar
oglumubeklerken Yaagmurr_56 zaten kararınızı vermişsiniz vermek konusunda, bari buraya yazıp bize cinnet gecirtmeyin 🙄
Yaagmurr_56 oglumubeklerken afedersiniz de cinnet geçiricek ne var cevaplamayı tercih edin sizde geçirmeyi verin
Minmini Meriskus bu organik pirinç unu tabii maddesel olarak temiz ama pirinç unu direk hani besin değeri olarak düşük bir şey yani onun yerine besin değeri yüksek şeyler tercih edebilirsiniz tabii yine sizin evladınız sizin kararınız 🥰
Meriskus berenselen-16 daha denemedim csnım ama irmik suda mama muhallebi kıvamınds pişir ölücünü internetten bak İçine muz ez karıstır işte namnam sayfasınds gğxel tarifler var tavsiye ederim
Tgkaneses Süt asla almamalı.. Pirinç unu sürekli verilmemeli. Ekstrem bi durum yoksa Bu ayda ek gıdaya geçilmemeli. Böyle yanlış şeyler kimseye önerilmemeli. Her duyduğuna heves etmemeli. Arkadaşlar kendinize gelin bebekler sizin deneme tahtanız değil.