bademgozlum Makatta çatlak olduğu nasıl anlaşılır bebeğim kakasını yaparken ve gazını çıkartırken çok ağlıyor kıvranıyor resmen makatta çatlak olabilir mi nasıl anlaşılır makatta çatlak oldu
Bssraa2 bademgozlum kakasınu yaparken çok ağlıyorsa. Büyük ihtimalle makatta çatlak vardır benm bebeğim kaka yaparken çok ağlamıştı hemen doktora götürdüm beklemedim çatlak olmuş dediler krem verdiler geçmiş olsun
minikpandam-_- bademgozlum kakasında kan geliyordu ara ara çatlak var dediler hamazing krem ve anestol kremi karıştırıp sürdüm iki hafta her bez değişiminde geçti
Sebusebu bademgozlum oglum ishal olduktan sonra cok minik bezinde kan vardı. Doktor eliyle açtı baktı hatta kıpkırmızı hafif kan toplamış gibiydi. Fito krem vermişti. Her kakadan sonra suyla yıkayıp krem sürüyorduk mendille silmeyin demişti
Sulttt minikpandam-_- bize de aynı kremler verdi doktor ama hamazinc sabah öğle akşam anestolü sabah akşam şeklimde her bez değişimde yapsam sizin gibi fazla mı olur acaba
minikpandam-_- Sulttt doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama benimki hamazinge 4 kez anestole 3 demişti. Bizde bir sıkıntı olmadı fazla olacağını düşünmüyorum
Cylan Ayyy suan cektigim acılar geldi aklımaa lütfen iyi bi doktora gotürün cok zorr cok agrili kıyamam minişe