Annediyebiri2 Yasirefeninannesi kız benim oğlum 1 yaşında olacak yarın 8.2 gr 4 aydır almıyor kan değerlerine baktıracağım pazartesi günü
Sibelkra Yasirefeninannesi benim bebeğim de 15 aylık ve 10 kilo . Asla sevmedi ek gıdayı başından beri ite kaka veriyorum ve artık çok yıprandım. Yemeyen cocuk cok zor bazen gücümün tükendiğini hissediyorum kendimi yetersiz hissediyorum☹️
Yasirefeninannesi Gokturk_ birisi ben fark etmedim diyor istaginda bişey diye de ondan düşündüm biraz
Yasirefeninannesi Kuzeymomss işte aslında bakıldığında tosun diyolar sevdiklerinde ama bana küçük geliyor 😏 başkasının evinde büyük geliyo anlamadım
Gokturk_ Yasirefeninannesi en iyisi aldığı kilosundan anlarsınız persentil tablosuna bakın e nabızdan normal ise kafaya takmayın
Gokturk_ Yasirefeninannesi benim oğlum da kilo alması azaldı ama şuan normal bence çok takma ne kadar takılırsan o kadar takıntı haline geliyor normal ise sorun yapma .Benim oğlum da aşırı hareketli 12 ay 22 günlük iki gün önce aşısı için gittiğim de 12.380 di
Dilruba_1 Yasirefeninannesi ben telefondan sevdiği şarkıları açıp ne yedirebilirsem yediriyorum onun haricinde izlemiyor ama Önceden çok zayıftı şimdi 10.300 civarı ama sizinki de çok zayıf değil ki iyi aslında Bizimki 2760 doğdu bide zayıf doğdu anca bu kilolara geldi
Yasirefeninannesi Dilruba_1 doğru aslında ama işte kilo alsin istiyorum biraz bide çok hareketli ya bı dknyeri de durmuyor bizimkide izlemiyor TV falan