Berna2205 Tb19 Rabis_42 Nacafa bende kullandım . Yumurtlama dönemime 3 gün vardı . Bi şanssızlık oldu kullanmak zorunda kaldım . Fakat kullanalı 5 gün oldu bende karın ağrısı ve şişkinlik yaptı . Hala devam ediyor . Ve regl günümü dört gözle bekliyorum çok korkuyorum bişey olur diye . Bi oğlum var 2 yaşında hiç hazır değilim . Oğlumda ilk korunmasız ilişkide hamile kalmıştım o yüzden tedirginim .
Rabis_42 Tb19 ilişkiden 1 gün sonra kullandım işe yaradı her hangi bir yan etkisi olmadı ama emziroyorsanız 1 hafta sütünüzü sağıp dökün
Merve1601 Tb19 bizzat doktora sordum en az 48 saat sütü sağıp dökmeniz gerekiyor dedi eczacı bana da aysını söyledi qma onlar ilaçları satılsın diye yapıyor ve hepsi istisnasız aynı şeyi söylüyor işi bilen tek kişi doktorlar
Tb19 Berna2205 bende içeli 2 gün oldu ama ama bebeğim 2 buçuk aylık yani lohusalık bittikten sonra daha hiç adet olmadım
helloobitchs Pudingsever 3.4 gün geciktirdi sonraki aylardada olacağım günün yine 3.4 günü oldum 2.3 ay sonra düzene girdi adetim yılda 2 kere kullanılmayı öneriyolar fazlası zarar
Pudingsever helloobitchs ben 6 ayda 3 4 kere içmişimdir bugün kan testi yaptirdim adetim 5 6 gün gecti negatif