Cekiyorum_Gulumse Miray17 Misafirlerimiz varken çayları doldurması softa toplamaya yardım etmesi hatta makinaya dizmesi🥰 ben oglumuzu emzirirken o kızımızi banyo yaptırıp saçlarını kurutmasi 🫶🏻 cocuklarimizi uyuttugumuzda sımsıkı sarılmamız😍 daha ne olsun seni seviyorum çok demez hayat akışında ikimizde unutuyoruz ama sevgisini ilgisini yalnız veya kalabalık ortamalrda herrr daim yaşatır canim kocam 😇😇
Betelgeuse_ Miray17 benimki bunları diyor diye yazmadim ki 😀 herkes kendisinden bahsetmiş ama postta seni seviyorum yerine geçen cümleler diye sormussunuz
kirikkalp Miray17 -Bu akşam dışarıdan söyleyelim. -Çamaşırı getir ben katlarım -Bulaşık makinemi yerleştirmesi Toz almayı sever ( Eşim bende titiz aşırı derece de) 😂😂 Her gün süpürür siler
feyzaninemresi Miray17 oğlum doğmadan öncesine kadardı tabii, anasına ‘kızlara sen bak biz karımla dışarda vi çay içip tatlı uiyelim’ demesiydi, şimdilik askıya alındı tabi 21inde doğum yaptım 😅
Epifenomen-gkc Miray17 ben kızımızla ilgilenirim sen hava almaya çık istersen🥰 seni seviyorum seni düşünüyor ve sana değer veriyorum demek. Böyle demese de olur üstteki daha anlamlı 🥰