Deryabaran Arkadaslar bebek mamasi sut yapildiginda kalan kismi buzdolabina koyulurmu yine isitip verilirmi benim bebegimde cok kaliyo
Tuba Deryabaran yine ısıtılıp verilmez en fazla 1 saat içinde tüketilmesi gerek. çok kalıyorsa bir kaba koyup kapının önüne koy, kediler sevinir🤗
Ftmgktg Deryabaran bütün kutularda hemen içirin yazıyor ama similac 2 de buzdolabında 24 saat saklanabilir yazıyor
Deryabaran GoncAy o zaman bende koyayim cnm cunku cok ziyan oluyo ilikkenmi koyuyosun sogmasini bekliyomusun
GoncAy Deryabaran soğumasını beklıyorm ben korkma kimseyede aldanma ben çok arastırdım koyulurmu diye bi çok anne de var böyle yapan kimse bi sorunla karsılasmamıs bende keza öyle
Aryamurat Benım kızımında kalıyor 🥴bırsaat sonra yıne verıyorum ama bizim kız hiç sıcak mama sevmiyor dogdugundan beri soguka yakın ılık sevıyor nasıl düzelcez bilmiyorum abısıde çayı soğutur içer 19 yaşında 😆
denizcinar hazırlandıktan sonra 1 saatte tüketilmeli, bebeğin içmediği mama artık mamadır ve buzdolabındada saklanmamalıdır
GoncAy Mama şirketleri tabiki bidaha ısıtmayın yazar bitsin de mama alalım diye ama düşün katkısız anne sütü bile saklanıyo dolapta bu içeriği yoğun fabrika üretimi öyle düşün
Deryabaran GoncAy Tmm kuzum bende koydum gecen gun bisey olmadi bir defa isitip verdim bebegin kac aylik senin
Bernaebu Deryabaran hayir canim sakin verme dökmen gerekiyor.icebilecegi kadar yap az yaptiginindusunuyorsan azicik daha yaparsin
Deryabaran GoncAy anladım cnm benım bebegım prematüre oldugu ıcın su anda 2 aylık gıbı doktor 100 mil falan ver dedı senınde 4?aylıkken bak 60 ıcermıs kuzum
GoncAy Deryabaran evet ya benimkisi de 1 ay erken doğdu içiremiyodum banada en az 90 demişti napim böyle böyle büyüdük 6 aylığız yeni 120 içiyo oda çok bulmuyo 120yş