Bayanbunalmis Kızlar saçma sapan bir kuaföre gittim ombre yaptırdım. Şuan sarısı o kadar kötü ki saçlarımı salamıyorum bile. Saçlarım zaten kısa kestiremem de. Evde kendim boyasam kurtulur muyum bu sarıdan? Emziriyorum bu arada….
Uykusuzanneler Bayanbunalmis Kuaför değilim ama sürekli ombre yaptırıyorum. Eğer beğenmediyseniz cila attırın en azından toparlanıp güzel duruyor o şekilde. Ben yaptırdığım an beğenmemişsem beğenmedim çok sarı oldu ya da koyu oldu diyip söylüyorum ona göre cila atıyor.
plajterligi Bayanbunalmis hayır iki sefer koyu renge boyadığınız an kapanıyor sarılar. İlk boyadığınız da akıyor altta sarılar olduğu için baya açılıyor o koyu renk, 1-2 ay sonra tekrar o renge boyadığınız da oturuyor sarılar kapanıyor
Bayanbunalmis Uykusuzanneler yaptıktan sonra her ay cila yaptırmamı söyledi. Bende baştan söyleseydiniz hiç yaptırmazdım dedim. Pişman oldum çünkü emzirdiğim için sürekli boyatmak istemedim. O yüzden düz renk yapıp kurtulmak istiyorum
Uykusuzanneler Bayanbunalmis Yok kız her ay cilaya falan gerek yok o sallamış bayağı. Sürekli yaptırıyorum ben beğenmezsem atıyor cila ombre rengi gidene kadar kullanıyorum o kadar
plajterligi Bayanbunalmis bende aynı durumu yaşadım saçlarım sarıydı emzirdiğim için boyatamıyordum o yüzden kahveye döndüm inanın çok rahat